Εξωτερικός και εσωτερικός καθαρισμός

Για τον εξωτερικό καθαρισμό του οχήματός σας, η μονάδα μας διαθέτει 5 θέσεις για Ι.Χ. και 2 θέσεις για επαγγελματικά μεγάλα οχήματα, ώστε να έχετε πλήρη άνεση χώρου και χρόνου, για το άψογο πλύσιμο του οχήματός σας. 

Ο καθαρισμός του οχήματός σας είναι κάτι που λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και γι’ αυτό στις θέσεις καθαρισμού θα βρείτε αντλίες 5 προγραμμάτων: 

  1. Ξέπλυμα αυτοκινήτου με κρύο νερό, για την απομάκρυνση λάσπης & σκόνης.
  2. Ψέκασμα αυτοκινήτου με ενεργό αφρό, από κάτω προς τα πάνω. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε τις ειδικές βούρτσες. 
  3. Πλύσιμο του αυτοκινήτου με ζεστό νερό για καλύτερη απομάκρυνση της βρωμιάς.
Με 5 προγράμματα λειτουργίας μπορείτε μόνοι σας να πλύνετε το αυτοκίνητό σας εύκολα και οικονομικά
  1. Κέρωμα αυτοκινήτου με κερί νανοτεχνολογίας, από κάτω προς τα πάνω, για γυάλισμα και προστασία του χρώματος.
  2. Ξέπλυμα του αυτοκινήτου με απιονισμένο νερό, από πάνω προς τα κάτω για ομοιόμορφο στέγνωμα, χωρίς στίγματα, λεκέδες και θαμπάδες. 

Έτσι, με πολύ μικρό κόστος εξασφαλίζετε την απόλυτη επαγγελματική καθαριότητα του οχήματός σας.  

Δυνατές σκούπες που σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις το αυτοκίνητό σου καινούργιο

Αντίστοιχα, για τον εσωτερικό καθαρισμό του οχήματος, λειτουργούν 6 θέσεις καθαρισμού, εξασφαλίζοντας την άνεση του χώρου και του χρόνου, μέχρι να ολοκληρώσετε την καθαριότητα του οχήματός σας, είτε πρόκειται για  Ι.Χ, είτε για επαγγελματικής χρήσης αυτοκίνητο. 

Το σύστημα εσωτερικού καθαρισμού περιλαμβάνει 2 βασικά εργαλεία καθαρισμού. Αυτό του πεπιεσμένου αέρα καθώς και της σκούπας, με στόχο να μη μείνει ίχνος σκόνης στο αυτοκίνητό σας.